Friday, November 19, 2010

25 sebab kenapa aku sakai..:)

Assalamualaikum! ayoyoyo..! updated lagi aku rase entry nih dah masok kali ke-3! hahaha..nih kesnye pula aku dapat tag dari

trimas sesangat sbb bagi tag nih..

syarat tuk tag nih~

first, reka atau cipta title yang cun2 ikit atau saintifiknyer kasi gempak sikit
second,25 perkare yang orang lain tak tau tapi kena tau
third,tag 25 org yang bertuah..( kalo tak smpy 25 org pun tak pe)

psssstt: xpe2 syarat2 nih tak menyusahkan idop korang..:)

25 perkare yang orang lain tak tau tapi kena tau about me!

1. suke makan chocolate~
2.ske mende2 yang chumil seperti teddy bear~^^
3. aku minat dgn seorg budak..:)
4. ske bce komik orang ( sbb sedar tak mampu beli)
5. online 24 jam..(selagi mak tak kasi "pelempang" selagi tuh aku online)
6. ske edit-edit gambar2 dgn photoshop my honey ku..:)
7. idop di dunia kejepunan terselitkan kekorean
8. aku tak tinggi..tapi aku nak tinggi..:)
9.ske manchester united~
10.dulu minat gikwangie (b2st) skunk bealeh arah ske doojun ( b2st) tapi masih sayang pakwe aku yabu ( heysayjump)
11.aku ske barangan ,macbook,iPhone,Sony Ericsson & nikon..:)
12.ske berangan..
13.obses ngan merah...
14.seorg pelajar dr sma alkhairiah..
15.aku budak seni..:)
16.aku ske kaco org
17.ske makan tapi xske memasak
18.bazirkan duit ngan membeli barangan yang berfaedah bagi aku tapi tak berfaedah bagi parents aku..:)
19. nak jadi engineer & architect tapi sedar bahawa diriku nih tuk menjadi pereka or penganalisi IT..
20. aku minat Redza Minhat..:)
21.nak beli album Shinee!!!!!! & Mblaq & B2st! ( tapi duit takde)
22. walaupun aku berdarah "seni" tapi aku tak suka melukis..
23.berjinak didunia photography..~
24. tak suka tomyam sbb aku lebih suka nasi lemak & nasi ayam..:)
25. aku baek..:) hahahaha


pehhhh abis sudah..( lain kali nagi 100 lahhhh baru best) haha..

nih aku nak tag kat org yang aku ase aku nak tag..laaa..:) tapi aku tag 4 saje jelah..tak daye nak tag 25 oraang..



No comments: