Sunday, October 31, 2010

The Fugitive : Plan B

Assalamualaikum !!!! everyone!~
ehem..hari ini tiba-tiba pula nak mengemaskini belog aku ni ( i'm feels freak today?) Haha...pagi tadi lepas jew aku mencekik nasi kerabu yang berharga 3.00 ringgit malaysia tuh..aku dan kakak aku yang dikenali sebagai kak long...di tugaskan untuk mengemas rumah yang sedia kala berhabuk.Haih memang kita orang agak MALAS sangat-sangat untuk mengemas rumah tu..tapi akibat terkena bebel-bebelan motherku..so..nak tak nak..kena lah lakukan lah.Aku lepas je makan aku terus lakukan tugas aku untuk melap-lap barang2 perhiasan or furniture yang berhabuk tahap gile~^^.
So,lap jer..la..kak long aku pula bahagian menyapu-yapu..^^Habis saja tugas ..kita orang pun merehatkan diri dengan menonton tv~~~~~( lap habuk yg melekat kt tv plasma memang leceh =_=)




Kita orang tertengoklah satu drama yang korea di KBS World ( sebab rancangan lain tak best ). Agak terkejutlah sebab drama tu Rain berlakon.Title drama tu telah diberikan sebagai The Fugitive : Plan B. Agak menarik juga. So,layan jerlah.Drama tuh pasal detektif laaaa...habis citer.Seems aku baru jer tengok dua episode (sebab dah tayang dua episode jer) but..memang menariklah sebab watak Rain dalam drama tu agak melucukan..aka lawak lah~~~~Then,yang bestnya Daniel Henney berlakon!!~ hengsem~! XDXD



Anyway nak telling story ni...pada hari semalam aku pergi ambil kaklong aku yang dia tu berlajar dekat UNISEL.Adalah seorang minah ni ( minah ke????) yang duduk sama blok dengan kakak aku ni.Perrgh dowh! first time aku tengok dia..haih..bapak hengsem!!~ muka gaya lelaki persis giler~~~~but rupa2nya..dia PENGKID!? what the??! arrghh~~~~! dah time tu dia dengan 'awek'nya lagi satu..dia itu stayed SEBILIK dengan 'awek' dia tu..(kalau dah stayed sekali..menda lah buat tu?) haih ni lah duniawi...mengucap aku lepas dapat tahu dia tu PENGKID~


gambar hiasan


p/s: hari ini saja nak typing full-word...sopan sikit..( uweekkk)


mood:??? ................?

No comments: