Wednesday, June 16, 2010

six.pm yang gelap



First of all,Assalamualaikum! Haih..risau aku dibuatnya.Dahlah mendung dekat tempat aku ini.At the same time pula itu,aku dahlah tengah online.nak meng-updated blog pun macam gelisah semacam.(Be Biaser je~~~~)Yalahkan,tak pasal-pasal karang tetiba pula guruh! tak ke meletup pula moderm aku itu + laptop aku kang..( betul ker aku eja 'moderm'???) (?_?).Niat dhati teringinlah jugak berangan kalaulah ada broadband kan best?? hahaha..angan-angan aja~~pernah juga aku katakan pasal nie pada parents aku,tapi mereka berkata biarlah dulu.Kalaulah perlu sesangat baru dibelikan.Hehe.

Petang-petang yang agak2 gelap nie,haih sejuk pun ada.Yela..Malaysia sekarang ni pun agak2 panas.Sejuk sedikit pun dikira Alhamdullilah lah juga.Hari ini jujur aku katakan,macam aku tak cukup tidur jer.nak kata tengok bola,semestinya tak sangat.Juz tengok gegitu jer.But,aku nak ucap tahniah kepada pasukan yang menang~( Hidup! Jepun! haha + England) Bagi,yang tertewas tu..janganlah korang merajuk XDXDXD




Petang nie,aku juz updated blog aku + blog Soulz d'HoLe.Finally,siap juga aku finished request-request graphics.Cuma dua jer lagi belum.Malam semalam memang takde idea langsung nak buat graphics apa.Haih aku cam pak jer warna.Tak tau lah peng-request tu suka or tak. ( harap suka) XDXD Plus jugak, aku tukar wallpaper Google aku tu.hehehe ( 5 men are arrived!~) XDXD so,cun or tak ..pakai letak jerlah.




baju MU~~~~


mood:silliy

No comments: