Friday, June 25, 2010

iPhone 4~ smart doe~ XD

Pagi-pagi updated blog ini? apasal ek? woi esok sekolah lah! pergi tido tu! XDXD sebelum aku nak sleeping beauty sebentar lagi nanti,nak lah juga aku sharing mende nie yang bakal aku mimpi sekejap lagi..hehehehe.Inilah 'menatang'nya...named iPhone 4.haih..iphone 3Gs tak terbeli aku..ini pulak iphone 4.Fuhhhh! cun tol! ini ley jadi pakwe aku ini~ XDXD.Mesti mahalkan? ( woi! mesti r mahal! ko ingat,lima puloh sen ker?) But,aku ada terbace pasal iPhone 4 ini time aku singgah di perkampungan Yahoo,seberang dengan perkampungan Google.Aku terbacelah dekat papan kenyataan di perkampungan tersebut.ngeh2~~~ada penduduk disitu bagitau,iPhone 4 ini tak beberapa elok dipakai.Entahlah,aku pun tak beberapa nak sure.maybe maksud dyerorg tu..iPhone 4 tu..sewel kut? Entahlah..tapi bagi aku..okay jer..my premonition only laaa....But..aku lebih suka iPhone 3Gs dr iPhone 4..coz..yg tu nipis and besar ikit~ XDXD ( macam members hey! say! jump pakai tue~~~)








p/s: kalau result SMA bagus + cemerlang 'menatang' nie yang aku pilih dr MacBook~XD ( parents benarkan)




mood:baek gadgets brands Apple sgt cun!

No comments: