Saturday, June 26, 2010

hari ini dan semalam~ber-BEAST-ing



Kepenatan masih terasa.Cehh~hari semalam until now..penat doe! mane taknyer semalam round satu Unisel. hahahaha..macam aku pulak yang studying dekat situ.ngeh~~~~:3 Jujur aku katerkan peerrgh~ nak menguruskan pendaftaran pun payah! Actually semalam aku teman kakak aku di Unisel di Bestari jaya Campus di Batang Berjuntai.So,hari semalam memang aku tak pergi sekolah langsunglah! ( best apa ponteng~ dapat jugak aku mengelak subject yang aku tak suka..XDXD..).Semalam dari 10.15 am o'clock until 6.30 pm berada dekat situ. Haih..lama kan? aku pun mengambil kesempatan merayau-rayau dengan abang aku time parents aku menguruskan pendaftaran kakak aku tu.Haih...dahlah at the same time jugak,handset aku tu battery low..kalo battery tak low lame dah aku surfing internet.*sigh*.First time menjejak kaki di Unisel, Bestari jaya Campus..jujur aku nak cakap..macam nampak jer tempat nie...di mana ek? Then,baru aku ingat! cerita drama Dunia Baru tu!!~ hahahaha...patutlah..pernah nampak..kat dalam TV rupernyer~ XDXDXD.Plus,sepanjang berasa disitu..dua tiga kali makan + merayau + melepak di tempat yang sama.Aku rasa akak2,abang2,pakcik2 & makcik2 yang ada disitu mesti dah jemu tengok muka kteorg~( sakai jew..).Disana juga,bermacam-macam perangai budak2 disitu.Ada yang gedik,ada yang bajet cool + ensem..haih! stylo pun ada~.But,peraturan UNISEL memang agak pelik sedikit You know what,pelajar-pelajar tidak di benarkan memakai seluar jeans? hahahaha..padan muka! cehh..jahatnyer. Actually ter-wonderinglah jugak apasal tak boleh maybe jeans agak ketat kut? haih,luper kanlah...bagi yang Muslim tu,kalo korang takde jeans pakai jer baju kurung @ baju melayu jer..XD habis citerXD.




.haha

So,baik aku takyah nak babbling lagi pasal nie.Hrm.Petang tadi kelas Math.haih! nak sewel aku time berlajar tadi.haih.Cikgu Syahrul suruh kteorg hafal fomula-fomula yang dia bagitu.haih,mengeluh betul aku petang nie.Mana taknya,hafal fomula math.pening aku.Dahlah kepala aku nie banyak mende nak di hafal! tahun depan jerlah aku hafal fomula tu~ (insya-ALLAH sebelum final exam aku hafal~~~~~math A+ )


Sebagai kesimpulan,( macam buat karangan bahasa melayulah pula XD) BEAST datang Malaysia!!!! 7 pm karang dyeorg nak buat concert~XDXDXD





my dearest,Lee Gi Kwang a.k.a AJ

gi kwang

sewel-ing Lee Gi Kwang~~


p/s: who can help me to send my 'flying kiss' for Lee Gi Kwang???? (^_^)



mood:
lovegi kwang is love~

2 comments:

SouLz d'HoLe said...
This comment has been removed by the author.
Lala Halim said...

haha