Thursday, April 15, 2010

cemburu~

Salam semua dan Salam satu Malaysia!!!!! yeah!!!! hehehehehe apa cerita si Lala hari ini? meh sini nak story telling ikit bukak mata-mata anda luas-luas!!~ make sure korang mesti berada di depan komputer or laptop makbapak korang punyer~ hahaha hem..hem....

Hari ini hari Khamis (xde ayat lain ker aku nk gune?) so,hari yang aku menanti-nantikan ofcoz..hari esok...hahahah xsabo nak cuti..aden ponat gilor~ asnyer hahaha straight 4+1 kelas tambahan fuhhhhhh~~~penat....tu bru tyme isnin,selase..bla..bla..tak plus lagi dengan sabtu ahad..xker terberak aku dibuatnyer~~~ ish ish ish..sabo..sabor~~~(^_^)
Itulah..semakin bertahun aku berlajo..semakin bertimbun kelas tambahan...haih...(asal result wonderful oklah tu)

Btw,tadi ada kelas tambahan..nasib baik satu jer & habis pukul 4.00 pm..(kire oklah) then my hensem daddy aku jemput plus alang-alang tu nk jemput my beautiful mummy balik dr Pekan,Pahang tu kan.....hahahaha ( backing with full of happiness..rite mum?) hehehehehe

Lepas tu..journey aku seterusnyer..haih....time nak berhala pulang ke home sweet home tu..hahahaha..tersinggah lah kejap di pasar...baru aku ingat setiap hari khamis kan ader pasar malam...(malam ker?) so pergilah..kejap...gerai fave aku..hahaha ofcoz kedai ayam goreng hahahaha..aku beli 2 ketul ayam + nugget berbentuk love...wow!~ manyak sedap!!!~ hahahaha...kenyang perut....hahahaha

oh...td jugak..time..perjalanan nk balik ke rumah tu kan..aku terdengar pasal abang aku tu...(si syahir tu) rindu aku dibuatnyer..cehhhhh...actually..dia pergi kem dlm mase braper hari ini ...dgrnyer akan back home..tak lama lagi..YEAH!!!! btw,yang menjengkel kan...dia akan dapat handphone baru!!!!!! *jelez...handphone dia tu rosak..actually so..maybe dia akan beli baru. Haih...sama dengan abang aku yang seorang lagi tu...tukar handphone baru coz..rosak jugak handphone lama dia tu..nie bertambah jelez nie...so..niat aku sekarang rancang nak rosak kan handphone aku pula..( hempas jer) XDXDXDXD tapi kalo nak bezakan handphone aku &dengan handphone abang-abang aku tu handphone aku lebih lama dari dyerong~ then apasal handphone aku xrosak-rosak!!!~?????????? sabor jerlaaaa....

Anyway, hahahahaha..HAPPY BIRTHDAY! ARIOKA DAIKI!!!~^^








p/s: tahniah buat ibu tercinta kerana mendapat anugerah cemerlang~~~~~^^ omedetou okasan!!!♥

mood:envycemburu buta =_=

No comments: