Friday, April 16, 2010

belog-ing lagi~~~

maaaaaaf~~~~~alamak terlebih sudah~~~ hahahahaha...apasal aku hari ini?? hahahahah..aku pun tak tau....apasala hari ini agak-agak suckay~ mak ai! ada urat terputus ke dalam otak aku ni? ke saraf-saraf bermasalah? hahahaha ( amboi termasuk sains pula...XDXD)
Semalam dah meng-updated belog...ari ini pun nak meng-updated lagi ke? ( suka hati aku lah..aku punya belog) XDXDXD maaf sekali lagi. Hari ini nothing to story tapi aku nak memaksa juga diri aku untuk meng-storynya juga. Apa Cer beb??? ada story baru ke?? hahahaha Tak lah baru sangat..agak-agak lama .Berapa jam berlalu~XDXD meh sini~~~ koi ( aku) nak telling~~~


hari ini aku telah memarahi seseorang...(siapa sih!!) bestfriends aku.Time itu aku terlampau emo sangat sampai bestfriend aku ter-crying.Actually,aku tak sengaja coz time tu i got a problem & btw,aku nak bagitahu yang salah satu perangai aku yang bestfriends aku tak tau...yang aku pantang apabila ada org cuba nak ber-emo or saja-saja nak ber-emo..apatah lagi cara mereka membuat aku ter-emo.aku tak suka r...coz aku likes cm 'menegak kebenaran' laaa.....=_= lupakan pasal tu...tapi aku dah minta maaf dengan dia.tak tau lah dia maaf aku ke tak? (maafin doe!) sekali lagi aku nak bagitau n nak minta maaf sesangat~~~ kat orang tu~~~~~( bestfrenz aku) sorry beb!!~

forget pasal yang tu...sekarang nie..aku nak bagitau...yang...bertapa BURUK + SUCKay BANNER baru aku tu kan???? aku pun tak tau kenapa..maybe pendapat korang juga begitu. mungkin aku tak ada idea...yela kan time balik dari kelas tambahan terus ber-meeting dengan photoshop n terus berphotoshop-ing~~~~memang niat aku nak tukar banner baru tapi idea tu tak ada so.....terjadilah banner yang habat~ *huduh~~~~~~~~ ( yabu tak huduh.....XDXD)

In the nut shell ( betul ke? agak jer...) aku terpaksa downloading & searchin' balik gambar-gambar Hey! say! JUMP yang since aku kenal JUMP.Aku terpaksa cari balik coz...pendrive aku tu yang agak bengong + bongok tu telah menyebabkan semua folder gambar-gambar JUMP ( including yabu & semua members yang aku penat-penat buat folder tu) turut hapus + hancus! + hilang dari pandangan!!!!!! menagis tak terkata,sedih tak terkira,menjerit tak terjerit....tapi nasib baik folder tu jer yang 'pergi' yang lain...Alhamdullilah terselamat~~~ XDXDXD usaha tangga kejayaan aku yaken yang aku akan kumpul semula~~~~ ^^ ( nak pendrive baru! ..coming soon!)

So,sejak kejadian folder hilang,aku mula pandai menjaga + take care pendrive aku hindar dr laptop sebelum switch on the laptop. Aku sekaran ini telah men-start downloading semua gambar-gambar mereka! *replace balik~~~~maka dengan ini,aku memulai dengan YABU KOTA!~~~ let's cari gambo!!!!!!!!!! kyaaaaaaaaaaaaa!~ yabu ensem..tergugat iman lagi~~~~hahaha









mood:kejar~ kejar mencari yabu ku~~~~~~XDXD

No comments: