Friday, March 5, 2010

K.E.M.B.A.L.I




Salam..wahhh!~ rasa macam setahun tak updates blog ( padahal baru beberapa hari) hahaha..apa ini kata nak HIATUS-ing kononnnya hahahaha..kata tak nak online selama 2 minggu.hahah tipu jer..sebenarnya, aku dapat info yang exam di tangguhkan atas sebab tertentu ( sukan punya pasal)
Lupakanlah pasal sukan or whateverlah..hahaha.tapi memang aku tak suka kalau exam dipostpone..bersemangat giler nak exam tertiba pula dipostpone...dh time cuti seminggu kena mengadap buku. aiyaaa....saia x suka..!

Dhlah tu nak buat macam mana,anyway hari ini switch on laptop,connecting the streamyx..kyaa!~ let's online! hahaha..aku rindu giler dengan my dearest..aku!!!! sweet..hubby...tadi,ada juga pergi jejalan kat LJ jap.Singgah kt bandar hey_say community..ish..ish...sehat2 & handsome..my dearest..aku..hehe *Yabu Kota




Online punya online...chatting punya chatting tetiba pula..terchatting dengan ''Kakak Yamachan'', Chihiro. She is a nice girl! dahlah satu university dengan Inoo-kun*jelez tau..hahaha
I hope I can know you more~



mood:curiousingin mengenali dirimu..haha

No comments: