Sunday, March 28, 2010

back-ing!~ with full of happiness~~~~~ (^_^)

Salam minna-sama!~ ♥

Alhamdullilah..akhirnya berpeluang juga aku untuk 'membuang' sawang-sawang yang ada di dalam blog aku nie ha.Ish,sudah lama aku tak meng-updatednya..tengok apa dh terjadi? kan dh bersawang dh.Haih.Time cuti seminggu aku juga tidak berpeluang juga untuk updated.Mana taknya kepale aku kusut-mengusut dengan exam Penilaian 1 yang diadakan selepas cuti seminggu.Alhamdullilah semuanya berakhir dengan lancar.(^_^)

Sepanjang ke-tension-an aku time exam,memang agak mencabarlah bagi aku.aku korbankan masa aku dengan study.5 minit sahaja aku gunakan untuk checking email aku coz sebab-sebab yang tetentu.Tetapi,sepanjang kekusutan aku time exam dipenuhi dengan kegembiraan.Aku happy sesangat.Meh sini aku nak tell-ing kat korang antara kegembiraannya.(^_^)


Kegembiraan Pertama: The cd was arrived!!!!! finally I got it!!!~ (23/3/10)

Hari itu ialah hari yang membuat aku gembira.Jujur aku kata kan aku tension lepas menjawab 5 subject ''bouth'' dalam masa sehari.Sesangat tension.Dalam perjalanan pulang aku bermasam muka.Aku bengang cause aku tak dapat menjawab subject ''Insyak''.Overall memang semua subjectlah...memang payah.Sampai jer rumah,aku pelik tengok nee-chan aku (kakak) something weirdo with her laaa~Masuk jer rumah,dia pandang aku dengan muka yang agak-agak gembira.But aku syak sesuatu,something she was hiding with me laaa..~

''ehem...hehehehehe''said her
''haha!!! apasal????'',replied aku.
''taaaaadaaa!!!~'',screaming her.
''awwwwwwwwwwwwwwwwww!!!! OMG!!!!~ what the??!!!! oh my!!!~'', jerit aku.


Want you know what was that????? Hey! Say! JUMP 4th single! Hitomi no Screen!!~
Aku happy sesgt.Macam tak percaya yang aku dapat juga akhirnya CD tu.*original from Japan
Sejuk tangan aku time pegang.Haih.Aku buka-nya dengan penuh berhati-hati.Aku janji pada diriku yang aku akan jaga + take care CD itu dengan berhati-hati tanpa calar & habuk.al-maklumlah Cd tu takkan jumpa kat Malaysia.So,kena jaga elok-elok.*thanks yurina-chan cause jadi orang tengahku~

mak aku sempat jugalah bertanya.''Ehem cd apa tu?''.So aku jawablah..''aww..cd lagu..lagu jepun..hehe''.Alhamdullilah mak & ayah aku tahu dan diaorang tak marah kat aku.Cuma nasihat diaorang jangan leka sesangat.Yes! sir!!!~ I won't!!!~










Kegembiraan Kedua: Myojo & tee~ aiyaaa.......happy lol~( 25/3/10)

Kegembiraan seterusnya,ish...tercapai juga hasrat kedua aku untuk memiliki salah satu majalah dari Jepun.Apa majalahnya? Of couse,myojo.~ ^^ Plus,juga dengan T-shirt Hey! Say! JUMP Volleyball tu..laaa~ hahaha..*order from Jart.Terima Kasih sesangat kat my friends nie~,Jart.Thanks a lot cz post ek??? ^^ & tolong ambil Lala punya order *myojo tu..(order through online).Aku happy dapat kawan macam Jart tu.She's nice~ ^^ Hope ley jadi Friends Forever~!^^













Therefore,inilah kegembiraan yang aku alami sepanjang exam aku nie~ kekusutan dibaluti dengan kegembiraan.(cm broken jer ayat aku nie..layan jer).Terima kasih kepada penghantar & tukang mengambilnya..(Kakak & Abang aku).I really appreciated you all laaa..~^^


p/s: target seterusnya....~ insya-ALLAH aku akan beli lagi majalah jepun jenis lain pula..~^^ HSJ's goods will order again~!!! *duit..duit~ =_=



mood:jubilant jubilant~

No comments: