Sunday, March 7, 2010

3.30 AM~ Ku berlari....


Salam sume! trimas kepada sesiaper yang sudi menjenguk blog aku yang suck-ay ini.Haha.Hari ini hari ahad kan? apa masalahnya kalau hari nie hari ahad...hikhikhik.Hari ini jujur aku mengatakan yang hari ini aku tak pergi tuition lagi!! Bukan kerana malas atau sebaliknya tetapi atas sebab-sebab yang mengusutkan menyebabkan hari in aku tak pergi tuition.(^_^).Plus,hari ini juga,sepatutnya aku patut pergi IKBN,Lanchang,coz hari ini ade pertandingan nasyid.Tetapi,malangnya aku tidak dapat nak perform dengan geng-geng aku itu.(Minta maaf sesgt..sgt..sgt..!).Kumpulan nasyid aku yang kiteorg namekan as New Generation tu..(tu pun kalo korang dh tukar name bru) ikutkan hari ini kitaorg perform dengan lagu Ku Berlari yang penyanyi asalnya Firdaus feat, Akbar & Cat Farish.Kiteorg sesajer jer nak bawa lagu tu coz kiterorg nak buat kelainan ikit so ambil lah lagu itu.

p/s: aku berharap..korang dapat perform & dapat lakukan yang TERBAEK!!!!! yeahhh!!!~.


Bloody Monday


bagi watak Engine


Ninkyo Helper *Yabu as Takayama Mikiya ! howt!

Besides,hari ini juga aku bangun agak2 lewatlah juga, apasal? mentang2 tak tak gi kelas tuition so ley ark bangun lewat? aiyaa...Lepas,solat subuh.. aku sambung tido.Last night,aku & sibling tido pukul 3.30 am!!! peerrgghh...hahah...parents kiteorg xtau pun pasal nie actually.Haha.hari semalam memang best sesesgt.Haha.Last night, aku tengok perlawanan bola sepak Manchester United vs Wolve sambil menonton satu episode aku habis kan untuk drama Bloody Monday,Satu episode untuk Engine & dua episode untuk Ninkyo Helper. Jujur aku katekan...Drama Ninkyo helper memang best dan menberi pengajaran lah bagi aku,Btw, drama Ninkyo Helper telah menarik minat abang aku *yg sme usia dgn yabu* untuk menontonnya.Frankly, abang aku memang tak layan drama2 jepun nie itu pun anime jer,tetapi hari semalam drama itu telah membuat abang aku berminat dan suka dengan drama itu! haha *thnx my dearest Yabu Kota!. Haha kidding jer. Jujur aku katekan,aku suka tengok lakonan Yabu yang chumil2 tu,fuhh! chumil! & manja! * Takayama Mikiya! hahaha sweet hubby~ ^^
Bagi drama Engine..aku sarankan kepada sume fangirls-fangirls Arioka Daiki & Nakajima Yuto harus tengok drama ini!!! siot! dyeorg kawaii sesgt time kanak-kanak! aku suka watak Yuuto as Shuhei *ye kut* coz nampak matured! & pandai! hehehehe.So,aku ingat mungkin hari ini aku dapat menonton lagi beberapa episode..lagipun hari esok school re-open balik.But,target aku, aku mesti khatam sume drama2 jepun yang aku beli. *xpecially Ninkyo Helper. (^_^)!!!!!







mood:mood:good good!

No comments: