Tuesday, February 16, 2010

maths? flu? NY w/ BiS?




Fuhhh!~ Petang nie panas..sungguh laaa.......aku rasa macam aku berada kat luar negara jer..*summer katekan...pagi tadi terwakey-wakey early in the morning..*good Lala today...pagi2 pas bangun terus ngadap buku...*maths lol....tak ker mengusut kepale otak aku? aisey...actually..kerja sekolah maths tak siap lagi..*berlambak laa..dh lah susah..*bagi aku..tapi..buat jerlah..betul or tidak...terserah jerlah....at the same time tu juga..sambil2 wat maths..syok2 wat maths tetibe pulak...''Ah~chooo!''...bersin lah pula....adoi~ bertambah sakit kepale aku watnyer kalo sekali ley ark tahan nie..ish..bebnyak tu...!~ sabor jer lah...=_=

Tension is Stress so..nak lah jugak mengout-outnya...apalagi!~ connecting the streamyx let's surfing babe!!!~ yeeeehhhhhhhhhhhh!~ *happy lah tu...hahaha...so...aku switch on lah aku punyer komputer..lama dah aku tak buka..hahaha..yela kan asyik layan laptop jer...komputer di lupakan..=_= Time searching something di pekan YouTube,tetibe lak mengidam nak jenguk Nakayama Yuma w/ B.I Shadow.Entahlah....tapi..tengok jerlah...

Tengok punyer tengok..rase lawaklah pula time tengok 'the making of Akuma no Koi' ish...comel sungguh si Kento tu...*I like!!!~ haha. Oleh itu, hari ini terbaik hati ikit...aku nak sharing lah video tu....suka aty lah nak tgk ker tak...tp..tetap maO sharinglaa......














Yuma-kun




Fuma-kun






hokuto-kun




koichi-kun


kento-kun~!






siapnya sudah the making..maka terhasilah PV yang baik!! punyer!!~
























































































































mood: okay

No comments: