Sunday, February 7, 2010

aku & sains




Salam...
ehem?? apa yang si Lala babbling nie? since bilalah Si Lala minat subject Sains??? ayoyo lain macam bunyi toooo..... *hahah.Hem? ngaper? tak percaya ker? aiya..ma.......yup!~ 50% suke,50% x...hahaha....xdorklah...hahaha actually aku baru jer balik dr kelas tambahan Sains. Ayoyo...agak2 pahamlah belajo ngan cikgu sains tu...tapi aku kena revision balik lah supaya ingat sampai to death!~ ^^Tajuk pertame,eventho dah belajor dh kt sekolah ngan teacher tp..masih kurang paham lah...*aku boodoo..sains...





taon nie..AK conquer?..~

aper cer ngan AK? aper tu AK? it's mean Al-Khairiah..laa..*sekolah aku.Hey!!~ aper cer lak nie..???hahaha...aku ase taon nie ramai bebudak AK tuition kt domino..Td,dalam kelas sains majority bebudak dr sekolah aku..*tu yang best!!! ayma,aku,kinah & the gang..hahaha sewel kepala otak aku kalo kawan ngan dyerorg~ ayoyo!~ tp best lah!~ sepanjang pembelajaran ..kteorg..berade dlm full of happiness..hahaha



kau & aku


aise..jiwangnyer aku...apersal aku tulis psl nie lak..hem..lantaklah..anyway..guess what? who i'm meet huh?? CIK YAM!~ yeaa!! sebulan tak jumper udoh tinggi ko ek??? hahaha...xsangka dyer tuition sekali...hahaha..wah!!~ bukan main cun lagi pemakaian dyer *cm nk kuar dating jer..nyayah!~*pink gitu..hehehe aku berharap ko ngan si dia berkekalan.Plus,aku bertemu semula ngan kawan 'rapat' tuition aku..khadijah..^^ *rindu sme kamoooo...^^






KAU PERGI...


tidak!!~ rase macam nak nagis jer!!~ apasal nie Lala?? u got problem? clash ngan yabu? or miura..or.....*stop it!!~ tidak!!~ perginya duit RM 1o..yg selame nie aku berharap aku akan simpan di dalam dompet MU aku..tetapi tidak!!~..coz...

Mak: kenapa lambat balik??
Lala: Pergi kedai buku jap..beli buku rujukan sains...
Mak: buku lagi??
Lala: haah..
(kteorg jejalan ke dapur)
Mak: duit yuran tuition dah ambil balik bakinya?
Lala: dah....nak ker? hehehehe
Mak: ada berapa??
Lala: nie..ha...(aku menunjuk dompet aku)
Mak: bagi mak RM 10..yang lain aok (awak) ambil..
Lala: oh.............
(padahal dalam hati macam nk nagis..)







Tulah psl......payah betul kalo ''eyes of money'' ( mata duitan).dhlah duit aku yang aku kumpul sebnyak RM 100 telah tinggal RM 20++ coz..nak beli single Hey! Say! JUMP...ayoyo..*balasan tu..tp xpe..usaha tangga kerjayaan..sure ley upgrade the money..




mood:study sains..*nerdy!

No comments: